Henrad radiatoren

Henrad radiatoren zijn in België en Nederland een begrip. Een henrad radiator staat voor kwaliteit. Online radiatoren bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

Louis Hendrickx, de stichter van Henrad radiatoren was voor de jaren 1970 reeds actief in de verwarmingssector via zijn handel in stoven en haarden. De ontwikkeling van staalplaat henrad radiatoren in de jaren 1970 zette hem aan om een staalplaat radiator te ontwerpen met een zeer hoge warmteafgifte: Henrad, Dé Radiator, zag het levenslicht.

Een henrad radiator staat voor kwaliteit. Sinds de start van de eerste productielijn in 1978, kende het bedrijf een geweldige groei: bijkomende productielijnen, volautomatisch dompel- en poederlak procedé. Het produceert al geruime tijd meer dan 10.000 radiatoren per dag.

Met een fabrieksoppervlakte van meer dan 55.000 m² te Herentals, heeft Henrad de grootste fabriek “onder één dak” in onze branche in Europa.

Het vermogen van Henrad radiotoren

Je moet er rekening mee houden dat ketels welke ouder zijn dan 6 jaar water van 90 graden maken en jonger dan 5 jaar 75 graden. Bij 75 graden heeft de Henrad radiator minder capaciteit dan bij 90 graden.

Bereken hier het vermogen van jouw henrad radiatoren

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 523

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 523

per pagina
Van laag naar hoog sorteren