Henrad Alto Line

De Henrad Alto Line verticale radiator (ook wel Stelrad vertex style genaamd) is voorzien van een design gegroefde voorplaat. Het assortiment bestaat uit 3 types verkrijgbaar in 5 lengtematen (300 tot en met 700mm) en 4 hoogtematen (1600 tot en met 2200mm). Alle types zijn voorzien van zijpanelen, zodat de radiator een strak uiterlijk vormt. Alle radiatoren zijn ontvet, gefosfateerd, gegrondlakt en in Henrad wit 9016 gepoederlakt. Elke radiator wordt in stevig karton en krimpfolie verpakt. Een etiket geeft de kenmerken van de radiator weer: type- hoogte – lengte. Alle types beschikken over 6 aansluitingen van 1/2” binnendraad.

CvTotaal speelt in op de toenemende vraag naar betaalbare luxere radiatoren. Om die reden zijn recent grote aantallen van de Alto Line op voorraad gelegd. Daarnaast biedt CvTotaal ook een bredere range artikelen  aan.  De Alto Line is een verticale radiator, voorzien van een stijlvol gegroefde voorplaat.
De Henrad Alto Line heeft 6 aansluitpunten en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

In de verpakking bijgesloten:

  • 2 J consoles
  • 1 ontluchter doorsnede 1/2”
  • 3 blindstoppen doorsnede 1/2”
  • Schroeven en pluggen
Max. werktemperatuur 110°C
Getest op 13 bar
Maximale werkdruk 10 bar
Kleur Henrad wit 9016
Garantie 10 jaar indien men de installatievoorschriften respecteert en voldoet aan
                                                 de garantievoorschriften van Henrad.

Let op! Van dit model zijn slechts een aantal radiatoren uit voorraad leverbaar. Indien het door jouw bestelde product niet uit voorraad leverbaar is, bedraagt de levertijd 5-6 weken

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 52

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 52

per pagina
Van laag naar hoog sorteren