Henrad Alto Plan

De Henrad Alto Plan (ook wel Stelrad vertex plan genaamd) radiator is gebaseerd op een paneelradiator maar heeft een vlakke voorplaat mede daarom wordt hij vaak als design radiator aangemerkt. Het assortiment verticale radiatoren bestaat uit 4 types verkrijgbaar in 5 lengtematen (300 tot en met 700mm) en 4 hoogtematen (1600 tot en met 2200mm). Alle types zijn voorzien van zijpanelen, zodat de radiator een strak tijdloos ontwerp heeft. Alle types beschikken over 6 aansluitingen met 1/2” binnendraad.

Je kan de Alto plan zowel boven als beneden aansluiten zonder een stromingsbuis te gebruiken. Om de radiator in de midden aan te sluiten kan je een Heimeier multilux 4 aansluitblok gebruiken. Deze is inclusief thermostatisch element. Ook kan je er voor kiezen om een thermostatisch h-blok met handbediende knop te selecteren.

Voor het aansluiten van Henrad op de uiteinden kan je gebruik maken van een universele radiatorkraan met voetventiel. Product veelal uit voorraad leverbaar. Radiator wordt geleverd inclusief bevestiging, blindstoppen en ontluchter. De kleur is standaard RAL9016. Garantie 10 jaar.

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 46

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 46

per pagina
Van laag naar hoog sorteren