Jaga radiatoren

Jaga radiatoren zie je steeds meer terug in de Nederlandse woningen. Een jaga radiator of een jaga verwarming is niet langer onbetaalbaar. Jaga is een familieonderneming met een omzet van ongeveer 70 miljoen euro.  Een derde van de omzet wordt in Nederland gerealiseerd, waar het een marktaandeel van om en nabij de 10 procent heeft. Dit toont aan dat een jaga radiator kwalitatief hoogwaardig is. Een jaga verwarming is dus naast design ook zeer degelijk. De radiatorfabrikant haalde de voorbije jaren een aantal spectaculaire contracten binnen: het hoofdkwartier van telecomreus Telefonica in Madrid, de nieuwe luchthaven in Peking. In Diepenbeek zijn 450 medewerkers werkzaam. In de buurt van Praag, Tsjechië, heeft het een dochteronderneming met een honderdtal medewerkers, die vooral het zware laswerk voor hun rekening nemen.

Jaga is een buitenbeentje in de radiatoren wereld. De radiatormarkt is over het algemeen erg traditioneel: de klassieke paneel radiator is veruit de eerste keuze, en de overgrote meerderheid van de radiatoren in de markt is van staal. Bij Jaga durven ze daar van afstappen. “Wij werken met een veelheid aan materialen”, zegt Bert Kriekels, die samen met zijn broer Jan de groep leidt. “We durven radiatoren te maken uit staal, hout, aluminium, corian, koper, natuursteen, noem maar op.”

Je moet er rekening mee houden dat ketels welke ouder zijn dan 6 jaar water van 90 graden maken en jonger dan 5 jaar 75 graden. Bij 75 graden heeft de Jaga radiator minder capaciteit dan bij 90 graden. CVtotaal geeft het wattage aan bij 90 graden. Jaga radiatoren als de Tempo, Strada en mini zijn kwaliteitsradiatoren.

Let op! Jaga radiatoren zijn maatwerk artikelen en kunnen zodoende niet uit voorraad geleverd worden. Verwachte productie- / levertijd circa 2-6 weken.

Bereken hier het vermogen van jouw jaga radiator.
CVtotaal levert alle type's Jaga radiatoren stuur een email om de prijs op te vragen
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 1302

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 1302

per pagina
Van laag naar hoog sorteren