Thermrad Super 8 compact

Ten behoeve van optimaal installatiegemak, is deze Thermrad super 8 uitgerust met in totaal 8 stuks leidingaansluitingen, namelijk:aan iedere zijde 2 aansluitingen ½", alsmede 2 paar onder-aansluitingen ¾"-euroconus.

De Thermrad super 8 is voorzien van een thermostatische insert M30. Je hoeft dus alleen maar een H-blok en thermostaatknop bij te bestellen wanneer je deze radiator aansluit aan de onderkant.

De Thermrad Super-8 is heel geschikt voor nieuwe installaties, maar ze is ook ideaal bij uitbreiding of vervanging van bestaande radiatoren. Elke super 8 radiator is compleet met handige klikconsoles voor snelle, veilige en naderhand onzichtbare wandmontage. De aanvoer- en retour CV-leidingen kunnen, bij toepassing van de onderaansluitingen, nagenoeg uit het zicht worden aangesloten. Afstand van de 2 middenaansluitingen tot de muur is bij elke Thermrad super 8 - 66mm. Dankzij deze vaste afstand tot de wand, kunnen de leidingen, bij toepassing van de midden-onderaansluitingen, worden afgemonteerd nog voor de afmetingen bekend zijn.

Dikte radiatoren: type 11-70mm, type 21-73mm, type 22-106mm, type 33-165mm.

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 273

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 273

per pagina
Van laag naar hoog sorteren