Vasco radiatoren

Vasco radiator: Vasco radiatoren zijn ontworpen vanuit een lange termijn visie. Een vasco verwarming heeft een optimale warmteafgifte en samen met superieure kwaliteit zijn de basis van het ontwerpproces. Alle vasco radiatoren worden vormelijk nauwkeurig bestudeerd zodat lasnaden, ophangingen, aansluitingen, ontluchter, … zo weinig mogelijk storen. Een cataforetische grondlak (zoals in de automobielindustrie) en een eindafwerking van elektrostatisch aangebrachte epoxy-polyestercoating staan garant voor een perfecte afwerking in diverse hedendaagse kleuren en structuren wat de vasco verwarming goed doet. (RAL-kleuren, metaalkleuren (structuur), natuurkleuren (mat)) Vasco radiatoren biedt de klant een garantie van 10 jaar op de lak en de waterdichtheid. Bovendien beschikt Vasco over het ISO 9001 en ISO 14001 kwaliteitscertificaat.

Vormgeving

De vormgeving is gebaseerd op het feit dat Vasco radiatoren een lange levensduur hebben. Een architecturale vormgeving die losstaat van vluchtige trends of modestijlen. Vormgeving is een proces waarbij het product herleid word tot zijn essentie, ontdaan van alle overbodigheden. Design is een zoektocht naar de authenticiteit. Deze gedachtegang staat garant voor een aantal integere karaktervolle radiatoren, producten van deze tijd maar toch tijdloos. Dit is ook de reden waarom diverse Vasco radiatoren gerenommeerde internationale designprijzen in de wacht hebben gesleept; Red Dot Design Award, IF award, Design Plus Award, Designpreis Deutschland, Fnas d’ or, Henry van de Velde Label … .

Tijdloos karakter

Een ingetogen neutrale vormgeving maakt het mogelijk dat Vasco radiatoren in eender welk interieur tot hun recht komen: een strak minimalistische ruimte, een high-tech kantoor, een gezellige huiskamer of een klassiek historisch gebouw. Design dat opvalt door zijn soberheid, is in staat elke stijlconfrontatie aan te gaan. Een absolute noodzaak voor producten die gedurende lange tijd in een interieur aanwezig zijn. Deze designkwaliteit maakt, samen met zijn duurzame, functionele opbouw, de Vasco- radiatoren uniek voor toepassingen in badkamer, keuken, hal en woonkamer.

Klik hier voor de Vasco Flatline documentatie

Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 171

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Lijst Productspecificaties tonen

Producten 1-12 van 171

per pagina
Van laag naar hoog sorteren